Homofili.

DKLJAdkljsff, ja, her sitter jeg, nydøgna og rar i hodet.
Leser nå om homofili på Wikipedia, og blir ganske pissed over at det faktisk er bare 7 land, der 6 av de er europeiske, og Canada, samt 7 delstater i Amerika som støtter homofilt ekteskap.

Altså, er det virkelig nødvendig? Nødvendig med alt det jævla pisset, lover, straffer og religion?!
Homofili er noe som er helt vanlig! Jeg skulle egentlig ikke trenge å skrive at det er det, jeg tar det som et selvfølge.
Hvorfor kan ikke folk bare innse at ikke alt er som det står i bibelen, og at faktisk ikke alle menn vil pule jenter, og jenter pule gutter? Beklager språket, men merker jeg er så sint nå, at dette blogginnlegget kommer til å lide kraftig.

Jeg har ikke noe vondt mot kristne, men den bibelen, den kunne godt ha vært omskrevet ja. Det er pga den, at mange ikke aksepterer det, og ser på homofili som synd og.. sykdom!? Altså.. hva skjer med folk! Hvordan kan det å ha følelser for en av samme kjønn være helt forferdelig og ragnarok for hele kloden? DET ER HELT VANLIG, get over it, jeg tror ikke jeg skal skrive mer for jeg er så sint og det er tidlig på morran og jeg er tørst og jeg har kanskje mensen men jeg er mann så det går ikke og jeg bruker ikke komma for det er for pyser og jeg.... argh.

Jeg brenner veldig for likeverd mellom homofile, så dette gjorde meg.. sint ja. Morragretten kan man si, ganger ti.

Ja.. skal høre på litt musikk nå, lage meg en kopp te, og slå på Tv'en og bare, roe meg ned.
(Sorry for rotete innlegg, pga mansen mot homofober og knøler)
Informasjon henter her: http://no.wikipedia.org/wiki/Homofili

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martin Jensen.

Martin Jensen.

17, Surnadal

Martin. Bjerkely. Fotografi. Random.

Kategorier

Arkiv

hits